100% натуральні інгредієнти

Сублімовані натуральні ягоди пахнуть, як свіжі. Якщо додати води, через кілька хвилин вони будуть виглядати яскраво, свіжо і натурально. Вони підійдуть для приготування всіх традиційних страв і напоїв з фруктів, для прикраси десертів. Особливо вони корисні як швидкий перекус для відновлення сил.

Секрет сублімації

При звичайній сушці вода з ягідної м’якоті випаровується поступово. Частина вітамінів та інших біологічно активних речовин руйнується. Процес сублімації починається з швидкої заморозки плодів.

Великі кристали льоду не встигають утворитися і зруйнувати стінки клітин. Органічні сполуки, цукру, кислоти зберігаються без структурних змін. Коли починається процес сушіння у вакуумі, випаровуючи тільки молекули води. Всі поживні речовини залишаються всередині клітинної оболонки.

Про корисне і смачне

Виробник LYO to GO прагне переробляти якомога більше сезонних ягід і фруктів. Тому в асортименті великий вибір плодів середньої смуги. Кожна ягідка чорної смородини, лохини або чорниці – це природний полівітамін з природним ароматом і смаком. Якщо ягоди додати в чай, навіть холодною зимою стане тепліше від свіжого запаху.

Будь-які сухофрукти корисніше для перекусу, ніж печиво або бутерброд. На відміну від зернових, в сушених фруктах і ягодах містяться «повільні» вуглеводи, що формують рослинну клітковину. У шлунку і кишечнику вона перешкоджає моментальному всмоктуванню і надходженню в кров фруктози та інших цукрів. Все це сприяє кращому засвоєнню вітамінів, мінеральних речовин і рослинного білка.

Тому після перекусу сухими яблуками або ягодами пропадає апетит. Це сприяє зниженню ваги і збереженню стрункості. Допомагає подолати звичку “заїдати” неприємності.

У м’якоті і шкірці фруктів багато пектину. Він стимулює роботу кишечника, і є антиоксидантом. При проходженні через травний тракт пов’язує і виводить токсичні речовини, що накопичилися в організмі.

Швидко і просто

Фрукти або фруктовий салат для перекусу в перерві робочого дня треба готувати заздалегідь. Маленьку упаковку від LYO to GO легко просто покласти в кишеню. Сублімовані ягоди можна їсти, не відходячи від робочого місця. Особливо смачні сушені часточки фруктів, наприклад, яблука з корицею.

З вражаючого асортименту цікаво складати власне меню. Поєднувати різні смаки з мюслі або пластівцями, з молочними продуктами, готувати фруктово-ягідні смузі. Новинки з’являються регулярно. На вечірках можна здивувати глінтвейном з ароматом смородини або малини.

Ніякої хімії

У кожному пакеті продукції LYO to GO-тільки натуральні дари природи. Не використовуються барвники, підсолоджувачі та поліпшувачі смаку. Внести консерванти, цукор або сіль, при заморожуванні і сушінні неможливо.

Кондитери стверджують, що сублімація покращує смак багатьох фруктів і овочів. У кілограмі свіжих плодів більша частина – це проста вода. У пакетику продукції LYO to GO сконцентровано все найкраще і корисне з садів і лісів.