Сублімована вишня

Сублімація ягід і фруктів — це передові технології початку 21 століття. Відрізняються від інших видів заготовок збереженням всіх корисних компонентів і вітамінів.

Вишня – це кісточковий фрукт, але багато його зараховують до ягід. Вона своїм набором мікроелементів і корисних вітамінів, та й зовнішнім виглядом більше нагадує ягоду, така ж соковита і солодка зі специфічною кислинкою. А за вмістом антиоксидантів і органічних кислот, займає лідируючі позиції.

Харчова цінність готового продукту

Сублімована вишня – не містить ніяких консервантів, барвників і ароматизаторів. Вишня 100% натуральна, екологічно чиста, всі ягідки цілі, еластичні, не ламкі, не злиплі. Чудовий набір корисних для організму мінералів і вітамінів.

Поживна харчова цінність на 100г продукту:

  • жири – 3,2 г;
  • вуглеводи – 63,1 г;
  • білки – 5,8 г.

Енергетична цінність на 100г продукту: 346 кКал / 1447 кДж.

При сублімуванні вишні не застосовується цукор і продукт не містить ГМО.

Застосування

Сублімована вишня не просто смачний десерт. Її можна використовувати, для:

  • виготовлення киселів і компотів;
  • приготуванні желе, смузі і вишневого морсу;
  • як начинка в пироги і кекси;
  • для прикраси тортів;
  • як фруктова добавка до тістечок і морозива;
  • можна вживати зі збитими вершками або з йогуртом;
  • додавання в різні каші.

Сфера застосування сублімованої вишні дуже широка. Крім використання чисто в кулінарії, вишня має ще ряд певних переваг як легкий медикаментозний засіб.

Корисні властивості продукту

Вишні містять у великій кількості вітаміни А і С, калій, а також біологічно активні речовини, позитивно впливають на організм людини. Сублімована вишня корисна при:

  • знижує ризик захворювань злоякісними утвореннями;
  • допомагає стабілізації і роботі ендокринної та серцево-судинної системи;
  • для поліпшення сну і швидкого засипання;
  • підвищенні імунітету і витривалості при фізичних навантаженнях і тренуваннях;
  • допомагає огрядним людям скинути зайві кілограми;
  • покращує травлення і роботу шлунково-кишкового тракту.

Вишня корисний фрукт, але вживання великої кількість шкідливо для вашого організму. 20 гр сублімованої вишні замінює 400 гр свіжих ягід.

Компанія LYO to GO має спеціальне обладнання, на якому і виробляє сублімовану вишню. Інноваційні технології дозволяють зберігати всі корисні властивості вишні при шоковому заморожуванні. До вас на стіл надходить смачна і корисна вишня, сублімована з урахуванням безпеки та екологічності. Нехай цей продукт подарує вам частинку літнього сонечка під час зимових морозів.

Де придбати

Для вашої зручності фасовка сублімованої вишні проводиться в поліетиленові пакети по 20г, 50г, 100г, 1000г. Вакуумна упаковка Дой-пак з денцем, дозволяє зберігати стійке вертикальне положення і забезпечує збереження всіх корисних елементів і вітамінів.