Сублімований банан

Банан позбавлений жирів. Багатий на вітаміни з групи B, вітаміном A, C, PP, фосфором, калієм, клітковиною і ще масою корисних для організму людини мікроелементів.

Сублімовані банани не є джерелом холестерину і зберігають більше 95% корисних речовин. Зберігають свій первозданний колір, яскравий смак, вітамінний склад.

Харчова цінність продукту: білки, жири, вуглеводи, вітаміни

Поживна харчова цінність на 100г продукту:

  • жири – 1,2г;
  • вуглеводи – 88,1г;
  • білки – 6,3г.

Енергетична цінність на 100 г продукту: 480ккал / 2008кДж.

Вага при сублімації значно зменшується, 20г сублімованого продукту дорівнює 400г свіжих бананів.

Банан сублімований може бути упакований в дой-пак, пакет поліетиленовий. Вага упаковки: 20г, 50г, 100г, 1000г.

Все корисне, що міститься в натуральному продукті, зберігається.
Незмінними залишаються форма, структура, колір і смак.

Вигода продукту для споживача

  • Відсутність ненатуральних, шкідливих хімічних речовин і ГМО.
  • Продукт натуральний без цукру, підходить для дієтичного та дитячого харчування.
  • Допомагає в роботі харчового тракту.
  • Стимулює розвиток “гормону радості”.
  • Збагачує людський організм необхідною кількістю заліза.
  • Відновлює тонус м’язів у спортсменів і людей котрі фізично працюють, наповнюючи енергією.

Як проходить процес сублімованої сушки

Сублімація – це вид сушіння продуктів. Спосіб, що дозволяє зберегти аромат і смакові якості, основну частину мінералів і вітамінів натуральних ягід. Запитайте, чому ягід? Бананова рослина, це за своєю суттю, гігантська трава. А плоди, які ростуть на траві, називаються ягодами. Саме тому банан – ягода.

Перед процесом сублімації, банани ретельно промивають і повністю просушують від сторонньої вологи. Потім, нарізають на слайси і поміщають в камеру великої потужності для заморозки при температурі -80°C.

Потім заморожений продукт переміщують у вакуумну камеру. Саме там безпосередньо відбувається сублімація бананів. Випаровується повністю вода, яка заморожена при низьких температурах. Така технологія дозволяє зберегти всі якості натуральної ягоди.

Як вживати сублімовані банани

У їжу сублімовані банани вживають як окремо, так і як смачна і корисна добавка до каш, десертів, випічки. Всі якості натурального банана і його корисні властивості відновлюються буквально за кілька хвилин. Замочіть слайси в теплій воді і через 5-10 хвилин вони готові до вживання. Чим тепліша вода, тим вище швидкість відтворення продукту.

Розігрівати сублімовані банани, як бананові чіпси, не потрібно.

Де купити банани слайсами в Україні

Компанія LYO to GO пропонує придбати банани сублімовані слайсами оптом і в роздріб. У нас найнижчі ціни і гарантована якість. Реалізуємо продукцію власного виробництва, без посередників.

У складі продукції немає хімічних добавок у вигляді підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів. Для виробництва використовуються банани тільки кращої якості, за яким невпинно стежать.

Зберігати продукт потрібно при температурі не більше +20°C в сухому закритому приміщенні з провітрюванням і відсутністю прямих сонячних променів.