Сублімований банан
Банан позбавлений жирів. Багатий на вітаміни з групи B, вітаміном A, C, PP, фосфором, калієм, клітковиною і ще масою корисних для організму людини мікроелементів.
Сублімовані банани не є джерелом холестерину і зберігають більше 95% корисних речовин. Зберігають свій первозданний колір, яскравий смак, вітамінний склад.
Харчова цінність продукту: білки, жири, вуглеводи, вітаміни
Поживна харчова цінність на 100г продукту:
- жири – 1,2г;
- вуглеводи – 88,1г;
- білки – 6,3г.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 480ккал / 2008кДж.
Вага при сублімації значно зменшується, 20г сублімованого продукту дорівнює 400г свіжих бананів.
Банан сублімований може бути упакований в дой-пак, пакет поліетиленовий. Вага упаковки: 20г, 50г, 100г, 1000г.
Все корисне, що міститься в натуральному продукті, зберігається.
Незмінними залишаються форма, структура, колір і смак.
Вигода продукту для споживача
- Відсутність ненатуральних, шкідливих хімічних речовин і ГМО.
- Продукт натуральний без цукру, підходить для дієтичного та дитячого харчування.
- Допомагає в роботі харчового тракту.
- Стимулює розвиток “гормону радості”.
- Збагачує людський організм необхідною кількістю заліза.
- Відновлює тонус м’язів у спортсменів і людей котрі фізично працюють, наповнюючи енергією.
Як проходить процес сублімованої сушки
Сублімація – це вид сушіння продуктів. Спосіб, що дозволяє зберегти аромат і смакові якості, основну частину мінералів і вітамінів натуральних ягід. Запитайте, чому ягід? Бананова рослина, це за своєю суттю, гігантська трава. А плоди, які ростуть на траві, називаються ягодами. Саме тому банан – ягода.
Перед процесом сублімації, банани ретельно промивають і повністю просушують від сторонньої вологи. Потім, нарізають на слайси і поміщають в камеру великої потужності для заморозки при температурі -80°C.
Потім заморожений продукт переміщують у вакуумну камеру. Саме там безпосередньо відбувається сублімація бананів. Випаровується повністю вода, яка заморожена при низьких температурах. Така технологія дозволяє зберегти всі якості натуральної ягоди.
Як вживати сублімовані банани
У їжу сублімовані банани вживають як окремо, так і як смачна і корисна добавка до каш, десертів, випічки. Всі якості натурального банана і його корисні властивості відновлюються буквально за кілька хвилин. Замочіть слайси в теплій воді і через 5-10 хвилин вони готові до вживання. Чим тепліша вода, тим вище швидкість відтворення продукту.
Розігрівати сублімовані банани, як бананові чіпси, не потрібно.
Де купити банани слайсами в Україні
Компанія LYO to GO пропонує придбати банани сублімовані слайсами оптом і в роздріб. У нас найнижчі ціни і гарантована якість. Реалізуємо продукцію власного виробництва, без посередників.
У складі продукції немає хімічних добавок у вигляді підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів. Для виробництва використовуються банани тільки кращої якості, за яким невпинно стежать.
Зберігати продукт потрібно при температурі не більше +20°C в сухому закритому приміщенні з провітрюванням і відсутністю прямих сонячних променів.