Сублімована смородина
Смачний і корисний продукт виходить в процесі сублімації – одному з найефективніших і корисних способів консервації, що дозволяє зберегти 90-95% мікроелементів і вітамінів, а також смак, колір, запах і форму натуральних ягід.
Харчова та енергетична цінність
Харчова та енергетична цінність сублімованої смородини на 100г продукту:
- жиры – 1,14г;
- углеводы – 31,7г;
- белки – 6,65г;
- калорийность – 280кКал/1171к Дж
Смородина сприяє зниженню ваги, добре втамовує голод, створює відчуття ситості на довгий час – 20г сублімованої ягоди рівноцінні 400г свіжої.
Споживча вигода продукту
Купуючи сублімовані продукти в нашій компанії покупець отримує вагомі переваги:
- 100% натуральне і екологічне чисте джерело вітамінів;
- свіжі ягоди до столу в усі пори року;
- приємне доповнення до продуктів для корисного харчування;
- натуральні смаколики для найменших шанувальників – дітей;
- кращий подарунок для активних людей;
- ціна безпосередньо від виробника;
- концентрований продукт при невеликій вазі;
- просте відновлення первісної форми за 5 хвилин;
- можливість зберігання до 24 місяців.
Ви купуєте високоякісний, екологічний продукт без ГМО, без цукру. Ми гарантуємо технологію без добавки барвників, смакових підсилювачів, ароматизаторів і консервантів.
Для дієтичного та дитячого харчування
Сублімована смородина підходить людям, зайнятим важкою фізичною працею: гірникам, будівельникам, спортсменам,
Натуральні і корисні смаколики радують навіть найменших дітей. Їх можна їсти цілими ягідками або додавати в кашу, чай, сирок.
Що можна приготувати з сублімованої смородини
Після відновлення, смородину можна їсти для поповнення організму корисними речовинами на десерт або з сиром чи йогуртом.
Сублімована смородина затребувана і улюблена добавка в різноманітні страви, напої та кондитерські вироби:
- у випічку;
- кашу;
- млинчки;
- тортики і тістечка;
- креми, суфле;
- цукерки;
- компоти, киселі;
- соуси;
- смузі;
- чай.
Де придбати сублімовану смородину
Компанія LYO to GO виготовляє цей цінний продукт на власному виробництві.
Передові технології і сучасна апаратура дозволяють швидко заморозити якісну 100% натуральну сировину, при цьому рідина перетворюється в лід, не руйнуючи клітинні мембрани і зберігає початкові властивості.
У вакуумній камері, без доступу повітря, заморожені ягоди нагрівають, при цьому лід випаровується, без переходу назад в рідкий стан.
Висушені ягоди смородини фасують в герметичні пластикові пакети – 20г, 50г, 100г, 1000г. Вакуумна упаковка Дой-пак з широким дном, легко утримує вертикальне положення і добре зберігає продукт.
Сублімована смородина – смачний букет вітамінів для активних і життєрадісних людей. Купуйте сублімовану смородину вітчизняного виробника.