Сублімована смородина

Смачний і корисний продукт виходить в процесі сублімації – одному з найефективніших і корисних способів консервації, що дозволяє зберегти 90-95% мікроелементів і вітамінів, а також смак, колір, запах і форму натуральних ягід.

Харчова та енергетична цінність

Харчова та енергетична цінність сублімованої смородини на 100г продукту:

  • жиры – 1,14г;
  • углеводы – 31,7г;
  • белки – 6,65г;
  • калорийность – 280кКал/1171к Дж

Смородина сприяє зниженню ваги, добре втамовує голод, створює відчуття ситості на довгий час – 20г сублімованої ягоди рівноцінні 400г свіжої.

Споживча вигода продукту

Купуючи сублімовані продукти в нашій компанії покупець отримує вагомі переваги:

  • 100% натуральне і екологічне чисте джерело вітамінів;
  • свіжі ягоди до столу в усі пори року;
  • приємне доповнення до продуктів для корисного харчування;
  • натуральні смаколики для найменших шанувальників – дітей;
  • кращий подарунок для активних людей;
  • ціна безпосередньо від виробника;
  • концентрований продукт при невеликій вазі;
  • просте відновлення первісної форми за 5 хвилин;
  • можливість зберігання до 24 місяців.

Ви купуєте високоякісний, екологічний продукт без ГМО, без цукру. Ми гарантуємо технологію без добавки барвників, смакових підсилювачів, ароматизаторів і консервантів.

Для дієтичного та дитячого харчування

Сублімована смородина підходить людям, зайнятим важкою фізичною працею: гірникам, будівельникам, спортсменам,
Натуральні і корисні смаколики радують навіть найменших дітей. Їх можна їсти цілими ягідками або додавати в кашу, чай, сирок.

Що можна приготувати з сублімованої смородини

Після відновлення, смородину можна їсти для поповнення організму корисними речовинами на десерт або з сиром чи йогуртом.

Сублімована смородина затребувана і улюблена добавка в різноманітні страви, напої та кондитерські вироби:

  • у випічку;
  • кашу;
  • млинчки;
  • тортики і тістечка;
  • креми, суфле;
  • цукерки;
  • компоти, киселі;
  • соуси;
  • смузі;
  • чай.

Де придбати сублімовану смородину

Компанія LYO to GO виготовляє цей цінний продукт на власному виробництві.

Передові технології і сучасна апаратура дозволяють швидко заморозити якісну 100% натуральну сировину, при цьому рідина перетворюється в лід, не руйнуючи клітинні мембрани і зберігає початкові властивості.

У вакуумній камері, без доступу повітря, заморожені ягоди нагрівають, при цьому лід випаровується, без переходу назад в рідкий стан.

Висушені ягоди смородини фасують в герметичні пластикові пакети – 20г, 50г, 100г, 1000г. Вакуумна упаковка Дой-пак з широким дном, легко утримує вертикальне положення і добре зберігає продукт.

Сублімована смородина – смачний букет вітамінів для активних і життєрадісних людей. Купуйте сублімовану смородину вітчизняного виробника.