Сублімована ожина

Свіжа ожина круглий рік… Це практично космічна мрія… і їжа! Заморожена в холодильнику ягода все одно має не той смак, як раніше. Та й після відтавання перетворюється в кашу. Метод сублімації дозволяє зберегти частку літа в зимовий період. При цьому в ягодах зберігаються корисні нутрієнти: саліцилова кислота як жарознижуюче, вітамін С і антиоксиданти – для омолодження та оздоровлення організму.

Харчова та енергетична цінність продукту

Склад: ожина сублімована (цільні ягоди) – 100%.

Харчова цінність, г/100г:

  • білки – 0,7;
  • вуглеводи – 7,5;
  • жири – 0,4 г.

Енергетична цінність: 36 кКал/150 кДж на 100г продукту.

Форма випуску: гнучкі вакуумні пакети дой-пак по 20г, 50г, 100г, 1000г. Така упаковка дозволяє зберегти зовнішній вигляд товару, герметична, захищає від проникнення сонячних променів і повітря.

Термін придатності: 12 місяців.

20г готового продукту відповідають 400г свіжої ожини.

Застосування

Сублімована ожина – незвичний, навіть дивовижний поки що продукт харчування і кулінарний інгредієнт. Проте він знайде різне застосування:

  • правильне харчування – рекомендований людям, які активно займаються спортом, зайнятим важкою фізичною працею;
  • дитяче харчування – малюкам ці ласощі слід давати разом з кашею, чаєм або в свіжому вигляді;
  • кулінарія – ягоди знайдуть широке застосування на кухні або в кондитерській, пекарні, булочній, кафе, ресторанах;
  • цілими сублімованими плодами ожини прикрашають і прошаровують торти, морозиво і тістечка, додають в пироги і коктейлі;
  • використовують у виробництві цукерок, шоколаду, тортів, тістечок, желе і т. д.;
  • для хлібобулочних виробів – в тісто кексів, мафінів, капкейків і булочок;
  • у виробництві каш швидкого приготування, мюслі;
  • як добавка до молочних каш, домашніх йогуртів, кефіру, сиру. При цьому немає потреби використовувати ароматизатори і барвники.

Органолептичні властивості при такому способі консервації залишаються без змін.

Вигода продукту для споживача

Купівля продукції компанії LYO to GO гарантує:

  • концентрат смаку, аромату і кольору без синтетичних добавок;
  • свіжі, стиглі і здорові ягоди з хорошими смаковими якостями;
  • повна безпека для маленьких дітей;
  • відсутність алергії;
  • корисний продукт при захворюваннях нирок, печінки і шлунково-кишкового тракту;
  • натуральна свіжа ожина зі збереженням всіх корисних компонентів;
  • прийнятна вартість без націнки посередників;
  • мала вага продукту;
  • можливість вживання сублімату прямо з упаковки;
  • відновлення первозданного вигляду після 2-3-хвилинної обробки теплою водою;
  • тривалий термін зберігання;
  • натуральний продукт без ГМО, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, барвників, консервантів та ароматизаторів.

Де придбати сублімовану ожину

Відповідь очевидна – LYO to GO! Вся продукція створюється на сучасному технологічному обладнанні. Завдяки цьому ягоди зберігають всі свої корисні якості, є абсолютно безпечними, екологічно чистими.