Сублімована ожина
Свіжа ожина круглий рік… Це практично космічна мрія… і їжа! Заморожена в холодильнику ягода все одно має не той смак, як раніше. Та й після відтавання перетворюється в кашу. Метод сублімації дозволяє зберегти частку літа в зимовий період. При цьому в ягодах зберігаються корисні нутрієнти: саліцилова кислота як жарознижуюче, вітамін С і антиоксиданти – для омолодження та оздоровлення організму.
Харчова та енергетична цінність продукту
Склад: ожина сублімована (цільні ягоди) – 100%.
Харчова цінність, г/100г:
- білки – 0,7;
- вуглеводи – 7,5;
- жири – 0,4 г.
Енергетична цінність: 36 кКал/150 кДж на 100г продукту.
Форма випуску: гнучкі вакуумні пакети дой-пак по 20г, 50г, 100г, 1000г. Така упаковка дозволяє зберегти зовнішній вигляд товару, герметична, захищає від проникнення сонячних променів і повітря.
Термін придатності: 12 місяців.
20г готового продукту відповідають 400г свіжої ожини.
Застосування
Сублімована ожина – незвичний, навіть дивовижний поки що продукт харчування і кулінарний інгредієнт. Проте він знайде різне застосування:
- правильне харчування – рекомендований людям, які активно займаються спортом, зайнятим важкою фізичною працею;
- дитяче харчування – малюкам ці ласощі слід давати разом з кашею, чаєм або в свіжому вигляді;
- кулінарія – ягоди знайдуть широке застосування на кухні або в кондитерській, пекарні, булочній, кафе, ресторанах;
- цілими сублімованими плодами ожини прикрашають і прошаровують торти, морозиво і тістечка, додають в пироги і коктейлі;
- використовують у виробництві цукерок, шоколаду, тортів, тістечок, желе і т. д.;
- для хлібобулочних виробів – в тісто кексів, мафінів, капкейків і булочок;
- у виробництві каш швидкого приготування, мюслі;
- як добавка до молочних каш, домашніх йогуртів, кефіру, сиру. При цьому немає потреби використовувати ароматизатори і барвники.
Органолептичні властивості при такому способі консервації залишаються без змін.
Вигода продукту для споживача
Купівля продукції компанії LYO to GO гарантує:
- концентрат смаку, аромату і кольору без синтетичних добавок;
- свіжі, стиглі і здорові ягоди з хорошими смаковими якостями;
- повна безпека для маленьких дітей;
- відсутність алергії;
- корисний продукт при захворюваннях нирок, печінки і шлунково-кишкового тракту;
- натуральна свіжа ожина зі збереженням всіх корисних компонентів;
- прийнятна вартість без націнки посередників;
- мала вага продукту;
- можливість вживання сублімату прямо з упаковки;
- відновлення первозданного вигляду після 2-3-хвилинної обробки теплою водою;
- тривалий термін зберігання;
- натуральний продукт без ГМО, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, барвників, консервантів та ароматизаторів.
Де придбати сублімовану ожину
Відповідь очевидна – LYO to GO! Вся продукція створюється на сучасному технологічному обладнанні. Завдяки цьому ягоди зберігають всі свої корисні якості, є абсолютно безпечними, екологічно чистими.