Сублімований абрикос

Сублімація дає можливість цілий рік користуватися корисними властивостями ягід і фруктів. Нарівні зі свіжими, сублімовані абрикоси є джерелом необхідних мінералів і вітамінів для організму людини.

Що таке сублімація

Сублімація – один із способів збереження продукту. Спочатку ягоди або фрукти піддають швидкому заморожуванню при низькій температурі. Потім, у вакуумних камерах, при підвищенні температури і зниженні тиску, починається випаровування вологи. Коли вся волога з продуктів піде, процес сублімації закінчується.

Поживна цінність

Харчова цінність на 100гр продукту:

  • жири – 0,3 г;
  • вуглеводи – 51г;
  • білки – 5,2 г.

Енергетична цінність 232 кКал / 1054кдж на 100г.
20г сублімованого продукту дорівнює 400г свіжих ягід.

Це дієтичний, легкозасвоюваний продукт.

Його зручно брати з собою, тому що є кілька варіантів упаковки: 20г, 50г, 100г, 1000г в герметичних дой-пак і поліетиленових пакетах.

Переваги і користь

Абрикос неймовірно корисний продукт. Воістину сонячний плід увібрав в себе максимальну кількість корисних речовин. Важко перерахувати весь багатий мінерально-вітамінний склад абрикоса. У ньому збережені всі властивості і характеристики свіжого фрукту. Є прекрасним джерелом антиоксидантів: бета-каротину, вітамінів А, С, і Е. Абрикос важливий постачальник калію, необхідного для нормального функціонування нервової і серцево-судинної систем.

Продукція LYO to GO виготовляється без консервантів, барвників, ароматизаторів і без додавання цукру. Її можна і потрібно давати дітям в якості корисних смаколиків.

Абрикос, як і всі сублімовані ягоди і фрукти, прекрасно зберігається без втрати свого первісного вигляду і якості. Його консистенція еластична, не ламка і не липка.

Це кращий варіант для перекусів в дорозі, на тренуваннях, лекціях.

Вживання і застосування

Сублімовані абрикоси є як самостійним продуктом, так і напівфабрикатом для подальшого виготовлення різноманітних страв, кондитерських виробів і випічки. Їх застосування обмежується тільки фантазією покупця.

Ось лише кілька варіантів, куди можна додати сублімовані абрикоси:

  • зернові батончики, гранола;
  • каші, мюслі;
  • чай, йогурт;
  • тісто для мафінів, тортів, капкейків, сирних десертів;
  • фруктові салати.

Абрикос часто використовують в якості наповнювача при виготовленні шоколаду, тому що їх смаки гармонійно поєднуються.

Якщо абрикос змолоти в кавомолці, то вийде неймовірно ароматний порошок сонячного кольору, який можна додавати в морозиво або будь-який інший десерт в якості барвника і ароматизатора. А якщо хочете поласувати цільним абрикосом, то просто залийте його водою і почекайте пару хвилин.

Де купити сублімований абрикос

Компанія LYO to GO пропонує корисний, екологічно чистий продукт високої якості, виготовлений на власному виробництві. Весь процес суворо контролюється, і покупець має можливість придбати кращу продукцію за найвигіднішими цінами.