Використання сублімованих продуктів у шоколаді та цукерках
Сублімовані фрукти і ягоди широко використовуються скрізь, де тільки можна їх додати. Так як вони виготовляються шляхом вилучення вологи методом сублімації, в них залишаються всі корисні властивості.
Переваги сублімованих продуктів компанії Yota GO
- В склад, входять тільки сублімовані ягоди і фрукти.
- 100% натуральні продукти і ягоди.
- Без ГМО.
- Без цукру.
- Без консервантів і барвників.
- Повністю безпечний продукт.
- Легко переробити в порошок.
- Використовується в якості начинки для тортів або іншої випічки.
- Корисний перекус або сніданок.
Використання сублімованих продуктів у шоколаді та цукерках
Сублімовані фрукти і ягоди відмінно підходять для приготування шоколаду і цукерок, так як:
- сублімат дуже довго може не псуватися через те що там просто немає вологи;
- є відмінним натуральною прикрасою для шоколадних виробів;
- у них немає зайвих консервантів і барвників;
- не розчиняються в основному складі продукту;
- можна пофарбувати шоколад в необхідний колір.
Сублімовані продукти часто використовуються в шоколаді в якості прикраси. Наприклад, білий шоколад відмінно поєднується з пресованою полуницею або лохиною, не тільки приносячи естетичне задоволення, але і неповторний смак. Шматочки сублімованого абрикоса, груші або банана можна перетворити в порошок і також додати в цукерки для начинки або вмочити нею цілу шоколадну композицію.
Додавання незвичайних смаків в шоколад додасть вишуканий смак. Найчастіше кондитери додають в темний шоколад апельсин або грушу для більш терпкого запаху і смаку. Якщо хочеться більше солодкого, то варто додати полуницю або банан для ароматного корисного шоколаду. Для приготування цукерок використовують ягоди, їх не тільки можна подрібнити з іншими інгредієнтами, але і легко можна використовувати в якості самостійної начинки. Ціла малина відмінно поєднується з волоським горіхом і молочним шоколадом.
Асортимент товарів, які можна застосовувати шоколадної продукції
Компанія LYO to GO пропонує на вибір сублімовані ягіди і фрукти:
- ціла малина;
- слива;
- яблуко в поєднанні з корицею;
- яблуко;
- полуниця;
- абрикос;
- вишня;
- груша;
- ожина;
- цілі ягоди чорної смородини;
- ціла лохина;
- ціла чорниця;
- апельсин, нарізаний шматочками;
- банан, нарізаний слайсами.