Використання сублімованих продуктів у шоколаді та цукерках

Сублімовані фрукти і ягоди широко використовуються скрізь, де тільки можна їх додати. Так як вони виготовляються шляхом вилучення вологи методом сублімації, в них залишаються всі корисні властивості.

Переваги сублімованих продуктів компанії Yota GO

  • В склад, входять тільки сублімовані ягоди і фрукти.
  • 100% натуральні продукти і ягоди.
  • Без ГМО.
  • Без цукру.
  • Без консервантів і барвників.
  • Повністю безпечний продукт.
  • Легко переробити в порошок.
  • Використовується в якості начинки для тортів або іншої випічки.
  • Корисний перекус або сніданок.

Використання сублімованих продуктів у шоколаді та цукерках

Сублімовані фрукти і ягоди відмінно підходять для приготування шоколаду і цукерок, так як:

  • сублімат дуже довго може не псуватися через те що там просто немає вологи;
  • є відмінним натуральною прикрасою для шоколадних виробів;
  • у них немає зайвих консервантів і барвників;
  • не розчиняються в основному складі продукту;
  • можна пофарбувати шоколад в необхідний колір.

Сублімовані продукти часто використовуються в шоколаді в якості прикраси. Наприклад, білий шоколад відмінно поєднується з пресованою полуницею або лохиною, не тільки приносячи естетичне задоволення, але і неповторний смак. Шматочки сублімованого абрикоса, груші або банана можна перетворити в порошок і також додати в цукерки для начинки або вмочити нею цілу шоколадну композицію.

сублімовані фрукти в шоколаді

Додавання незвичайних смаків в шоколад додасть вишуканий смак. Найчастіше кондитери додають в темний шоколад апельсин або грушу для більш терпкого запаху і смаку. Якщо хочеться більше солодкого, то варто додати полуницю або банан для ароматного корисного шоколаду. Для приготування цукерок використовують ягоди, їх не тільки можна подрібнити з іншими інгредієнтами, але і легко можна використовувати в якості самостійної начинки. Ціла малина відмінно поєднується з волоським горіхом і молочним шоколадом.

Асортимент товарів, які можна застосовувати шоколадної продукції

Компанія LYO to GO пропонує на вибір сублімовані ягіди і фрукти:

  • ціла малина;
  • слива;
  • яблуко в поєднанні з корицею;
  • яблуко;
  • полуниця;
  • абрикос;
  • вишня;
  • груша;
  • ожина;
  • цілі ягоди чорної смородини;
  • ціла лохина;
  • ціла чорниця;
  • апельсин, нарізаний шматочками;
  • банан, нарізаний слайсами.